Jäsenhuone|Työhuone

Räpylävarmuutta, lyöntivoimaa ja kokemusta Satakunnasta

4.11.2016

Elisa Salonen siirtyy Lavettariin

Lappajärven Veikkojen seurahistorian ensimmäinen naisten superpesisjoukkue saa lisävahvistusta Satakunnasta, kun Elisa Salonen siirtyy joukkueen vahvuuteen. Salosella on yhteensä 138 ottelun ja kuuden kauden verran superpesiskokemusta, joissa kovalyöntinen peluri on tehoillut yhteensä 5 kunnaria, 84 lyötyä ja 23 tuotua. Pelaajan sisäpelirooliin kuuluukin kotiuttajan ja vaihtajan tehtävät. Ulkokentällä räpylävarma pelaaja työskentelee polttolinjalla / pesävahtina.

”Fiilikset ovat iloiset ja odottavat. En ole ennen pelannut Pohjanmaalla, joten on hienoa päästä kokemaan pohjanmaalainen pesäpallokulttuuri. Uusi joukkue ja uudet haasteet pitävät mielenkiintoa yllä ja antavat motivaatiota harjoitella ja kehittää itseään vielä paremmaksi pelaajaksi.” Elisa summaa.

Aiemmin mm. Raumalla, Turussa, Kankaanpäässä ja Tampereella superpesistä pelannut uusi Lavetar liittyy jo joukkueen vahvuuteen jo viikon päästä, kun joukkue kokoontuu harjoittelukauden 2. leiriviikonloppuunsa. Lappajärven Veikkojen superpesisjoukkue alkaa olemaan kasassa, kuitenkin parin pelaajan kanssa ovat vielä sopimusneuvottelut kesken.