Jäsenhuone|Työhuone

Veikkauksen juhlapäivät ”Iloa Elämään” Veikkolassa sunnuntaina

7.6.2014

Kovassa iskussa oleva Lappajärven Veikkojen naisten Ykköspesisjoukkue saa vieraakseen sarjajohtaja Kankaanpään Mailan. Kaksi viikkoa sitten pelatussa vierasottelussa Maila oli selkeästi vahvempi, mutta kahden voiton turvin lavettarien itseluottamus on noussut ja ulkopeliotteet tiivistyneet. Toivottavasti kotijoukkue saa parhaan mahdollisen kokoonpanon otteluun, ja loppuviikon pelisumasta palautuminen edistyy nopeasti, eikä loukkaantumiset sotke kuvioita.

Sunnuntain peli on poikkeuksellisen juhlava, sillä se on myös Veikkauksen juhlapäiviin kuuluva peli. Jokaisella Ykköspesispaikkakunnalla niin miesten kuin naistenkin sarjassa kuluvan kesän aikana Veikkaus on mukana. Järjestävä seura vastaa käytännön järjestelyistä. Veikkauksen kortilla pääsee seuraaman ottelua kaksi yhden hinnalla. Tauolla samaisella kortilla saa ”Iloa Elämään”- tapahtumayllätyksen. Jotta pelistä ei tunnelma puutu, eikä katsojien tarvitse ääntänsä käheäksi huutaa, niin Veikkauksen kannustushaitarit auttavat tilanteeseen.

Yhteistyösopimukseen kuuluu myös järjestäjien velvollisuutena hommata paikalle joku ”Julkkis”. Lappajärven Veikkojen ja Suomen naispainin kirkkain tähti EM-pronssimitalisti Petra Olli on meille luonnollinen valinta. Kuulemme Petran mietteitä arvokisaruuhkan tiimoilta. Näemme, miten hänen heittokätensä toimii muutamien vuosien poissaolon jälkeen pesis- ja yleisurheilukentiltä. Petra valitsee ottelun ”Tsemppari”-pelaajan ja ojentaa hänelle Finish Desing- lahjakortin.

Tehdään tämän kauden yleisöennätys Veikkauksen kunniaksi ja riennetään joukolla Veikkolaan sunnuntaina klo 13 alkavaan peliin.