Jäsenhuone|Työhuone

Lavettarien riveihin lisää superpesiskokemusta Pohjois-Karjalasta

24.10.2016

Kuva: Tomi Hänninen / Yle Urheilu

Lappajärven Veikkojen naisten superpesisjoukkue saa vahvistusta, sillä viime kaudella Viinijärven Urheilijoita edustanut Jannika Lillunen siirtyy Lavettarien riveihin 1-vuotisella sopimuksella. ”Jannikan mukana saadaan lisää kaivattua superpesiskokemusta joukkueeseemme sekä vahvaa ulkopelaamista Lavettarin ulkokentälle. Lisäksi on hyvä saada sellaisia pelaajia joukkueen mukaan, joilta löytyy motivaatiota ja halua kehittyä”, summaa Veikkojen pelinjohtaja Jukka-Pekka Tuomela.

Jannikan pääroolina ja vahvuutena on ulkopeli, jossa hän on pelannut polttolinjassa. Sisäpeliroolina on ollut etenijä. ”Olen melko vahvasti ulkopelaajatyyppi - vahvuutenani on etenkin pelinlukeminen. Haastavat ulkopelisuoritukset ovat mieleeni. Haluan kehittyä tulevalla kaudella pelaajana, mutta etenkin saada sisäpeliäni paremmaksi.”, kuvailee uusi Lavetar.

”Tuleva kausi tuo täysin uuden roolin pesäpalloilijan arkeen, sillä matkapelaajana oleminen on täysin uusi haaste minulle. Uskon asioiden onnistuvan, sillä talven leiriviikonloput ja tuleva kesä vietetään Lappajärvellä sekä harjoittelukauden saan periaatteessa harjoitella ”yksilöurheilijan” arkea ja treenata hyvissä olosuhteissa kotikaupungissa, Joensuussa. Uudet pesäpallokuviot antaa uusia ja mielenkiintoisia odotuksia, sillä pääsen näkemään ja kokemaan pohjanmaalaista pesäpallokulttuuria. Innolla odotan tulevaa”, Jannika toteaa.

Lappajärven Veikoilla on vielä useamman superpesiskokemusta omaavan pelaajan kanssa neuvottelut kesken. Superpesisjoukkue kokoontuu ensimmäisen kerran tulevana viikonloppuna.