Jäsenhuone|Työhuone

Essi Ritola jatkaa Lappajärven vihreissä

8.11.2016

Essi Ritola nähdään ensi kaudellakin Lappajärven Veikkojen riveissä ©Samuli Koivusalo

Lappajärven Veikot on tehnyt merkittävän jatkosopimuksen viime kauden avainpelaajiin kuuluneen Essi Ritolan kanssa. ”Olen todella tyytyväinen sopimuksen syntymiseen. Essi tuo mukanaan kovaa voitontahtoa, ja hän on selkeä vahvistus joukkueeseemme. Hän on motivoitunut ja tulevaisuuden huippupelaaja, joka haluaa kehittyä vielä paljon. Todellinen joukkuepelaaja”, Veikkojen pelinjohtaja Tuomela kehuu.

Essi on pelannut vielä viime vuonna B-tytöissä, mutta superpesiskokemustakin löytyy kymmenen pelin verran lähinnä Lapuan Virkiän väreissä kausilta 2015 -2016. Ritola on esiintynyt urallansa kaksi kertaa tyttöjen Itä-Länsi –ottelussa. Nuori pelaaja viihtyy hyvällä pelisilmällä ja kovalla heittokädellä varusteltuna etukentällä 1-vahdin tontilla sekä sisäpelissä hänen vahvuuksiinsa kuuluvat monipuoliset vaihto- ja kotiutuslyönnit.

Lavettarella on positiiviset fiilikset tulevasta kaudesta: ”Fiilikset ovat todella hyvät! Pitkällisen puntaroinnin jälkeen päätöksen tekeminen tiputti muutaman kilon taakan harteilta ja nyt saan keskittyä loistavan joukkueen kanssa tulevaan kauteen. Odotan koko talvikauden treenaamista, jonka jälkeen käännetään katseet kesän peleihin. Talvikaudelta toivon joukkueelta tasokasta tekemistä, joukkueena kehittymistä sekä joukkueen hitsautumista yhteen.”

”Parastahan tässä on se, että pääsee näkemään vanhoja tuttuja kasvoja ja tutustua aivan uusiin persooniin!”, Essi jatkaa iloiten.  Essi pääsee liittymään joukkueen vahvuuteen Salosen tavoin jo tulevana viikonloppuna, kun Lavettaret kokoontuvat kauden toiseen leiriviikonloppuunsa.