Jäsenhuone|Työhuone

LaVe ja Lappajärven kunta palkitsivat

28.9.2017

Toukoa, Jaakkoa ja Juho-Joelia juhlittiin SM-mitalisteina

LaVe ja Lappajärven kunta pitivät 27.9. kesän SM-mitalistien palkitsemistilaisuuden.

Lappajärven kunta palkitsi kukin ja muistamisin, Lappajärven Veikot myös kukin sekä stipendillä kesän SM-mitalisteja ja heidän lähipiiriään lämminhenkisessä mitalijuhlassa KoskiKievarissa.

P14-sarjassa moukarinheiton SM-joukkuehopeaa saivat Jaakko Tenhunen ja Juho-Joel Mäenpää Raaseporissa pidetyissä kisoissa. Lisäksi Jaakko oli moukarin 4. tuloksella 50.59 ja Juho-Joel 7. tuloksella 45.63. Juho-Joel oli 5. kiekonheitossa tuloksella 43.06.

Samoissa kisoissa P15-sarjan kiekonheitossa henkilökohtaisen SM-hopean saavutti Touko Puro tuloksella 47.18, joka on samalla LaVen ennätys.

Kaikille pojille SM-mitalit olivat uran ensimmäisiä. Seuran puheenjohtaja Reijo Kärnä totesi, etteivät pojat olleet "opintomatkalla", vaan heti tosi mielessä ja venyen hienosti mitaleille. Kaikki tekivät nimittäin SM-kisoissa henkilökohtaiset ennätykset jokaisessa lajissa! Hän toivoi jatkossakin tämänkaltaisen juhlan olevan jokavuotisen... :-)

Kunnan edustajana ollut Tarja Puro korosti vanhempien, huoltajien ja valmentajien roolia ja kiitti urheilijoiden tukemisesta. Kun kotoa tuetaan ja kannustetaan lahjakkaiden nuorten urheilemista, on tämänkaltaisiin saavutuksiin mahdollista nousta.

SM-mitalit ovat saavuttaneet vuoden aikana myös Elmo Savola ja Otso Puro. Näitä mitaleita on juhlittu jo aikaisemmin, kuten myös Elmon EM-pronssia. Lisäksi Koululiiikuntaliiton SM-mitaleita ovat saavuttaneet LaVen urheilijat Selma Saarinen, Jutta Väkeväinen ja Jaakko Tenhunen.