Jäsenhuone|Työhuone

SM-mitalisteja huomioitiin

18.3.2019 klo 08:00

Vasemmalta Tarmo Savola SM-hopeaa M19 seitsenottelu, Selma Saarinen SM-kultaa N19 pituus, Vilma Leppäniemi SM-kultaa N21 judo alle 70 kg ja Elmo Savola SM-kultaa M seitsenottelu.
SM-mitalistit taustajoukkoineen. Mukana valmentajat Matti Mäkelä, Timo Kivinen ja Raine Savola sekä mitalistien vanhemmat.

17.3.2019 pidettiin mitalikahvit LaVen alkuvuoden 2019 SM-mitalisteille ja heidän lähipiirilleen.

Lappajärven Veikkojen urheilijoiden vuosi 2019 on alkanut lupaavasti. Suomenmestaruuskisojen mitaliputken aloitti judoka Vilma Leppäniemi, joka toi SM-kultaa alle 21-vuotiaiden alle 70 kg:n sarjassa.

Helmikuun lopulla pidetyissä halliSM-kisoissa Selma Saarinen leiskautti N19 pituudessa uuteen ennätykseensä 589, joka oikeutti SM-kultaan! Päivää aiemmin tuli kolmiloikassa 5. sija tuloksella 12,01.

Mitaliputki jatkui maaliskuun alussa SM-hallimoniotteluissa, joissa Elmo Savola voitti seitsenottelun miesten SM-kultaa. Nuorempi velipoika Tarmo Savola otteli myös hienosti tehden useita henkilökohtaisia ennätyksiään ja oli lopulta SM-hopealla.

Mitalistien ohella on tullut muitakin mainioita sijoituksia SM-kisoissa. Judossa Emilia Kujala oli neljäs ja Iiris Leppäniemi seitsemäs. Talvimoukarissa Jaakko Tenhunen oli neljäs, Touko Puro kiekon halliSM:ssä kahdeksas ja Juho-Joel Mäenpää 13.

Kevään SM-kisat jatkuvat edelleen aikuisurheilijoiden osalta, joiden SM-kisoissa on LaVelle tullut jo mitaleita ja hyviä sijoituksia.